Versenyszabályok

PLUSH BIO SRL 2021.04.12. / www.plush-bio.hu

 1. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

A verseny szervezője és meghirdetője a továbbiakban: Influencerek [@gordanagunity, @peggijavor, @roxana_kovacs_, @misssfisher, @eszterbogdan]      („Szervező”) nyereményjátékot hirdet.

A verseny Magyarországon zajlik az Instagram közösségi hálózaton keresztül.

E versenyszabályok tárgya a versenyző és a Szervező közötti jogviszony szabályozása. A versenyen való részvétel pillanatában a versenyző elfogadja ezeket a szabályokat, és vállalja, hogy betartja azokat.

 1. A VERSENY RÉSZVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

Csak azok a magánszemélyek vehetnek részt a versenyben, akik:

 • idősebbek, mint 15 év (a verseny meghirdetésekor)
 • Magyarország területén rendelkeznek szállítási címmel
 • regisztrálva vannak az Instagram közösségi hálózaton(instagram.com)
 • a verseny egész ideje alatt aktív INSTAGRAM fiókkal rendelkeznek
 • betartják az INSTAGRAM felhasználási feltételeit
 • beleegyeznek a személyes adatok felhasználásába
 • betartják a versenyszabályokat

A versenyzők csupán egyszer, saját valós profiljuk használatával vehetnek részt a versenyen az Instagram közösségi hálózaton keresztül. A reakció bármely módosítása tilos. A fiktívnek tűnő profilok ki lesznek zárva a versenyből. A verseny szervezőinek alkalmazottai, valamint a szervezővel és annak leányvállalataival szerződéses kapcsolatban álló személyek szintén ki vannak zárva a versenyből.

 1. VERSENY ÉS NYEREMÉNYEK

A verseny időtartama: A verseny a poszt megjelenésétől számítva 7 napig tart.  A játékban résztvevők a játék kapcsán:

Instagramon „Követés” (Follow) kapcsolatot alakítanak ki a Szervező (@plush_bio_hungary és Szervező) Instagram oldalával és az adott képet „Kedvelik” és a feltételekben meghatározott módon kommentet írnak a kép alá.

A verseny Szervezője  Instagram oldalán közzétett poszttal indítja el a versenyt.

A beérkezett kommentek közül a nyereményjáték végén kisorsolunk egy nyertest nyertest, akik testápolásra, valamint haj- és arcápolásra használatos kozmetikai csomagot kapnak ajándékba.

A teljes versenyszabályok megtalálhatók az oldal megjegyzés részében.

A versenyfeladat nem más, mint kommentben megjelölni („taggelni”) kettő személyt, aki szintén örülne a nyereménynek, mindezt legkésőbb a verseny végéig. A verseny eredménye a versenyfotónál kommentben vagy pedig sztoriban kerül kihirdetésre.

A verseny győztesét a Szervező sorsolja ki. Egy győztes kerül kisorsolásra, aki jutalomban részesül. Neve a verseny befejeztével a bejegyzés alatt, a versenyfeladattal együtt lesznek megjelenítve a Szervező profilján. A játékban részt vevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező hivatalos Instagram oldalán győzelmük esetén közzétegye a nevüket.

A győzteseknek az eredmény kihirdetésétől számítva 48 órájuk van, hogy reagáljanak a nyereményről szóló üzenetre, és jelentkezzenek. Amennyiben ezt nem teszik meg, a Szervező jogosult megtartani a nyereményt. Ha a nyertesek kihirdetése után és a nyeremények benyújtása előtt a nyertes megsérti a versenyszabályokat, nem jogosult a nyeremény átvételére. Ebben a versenyben a nyertesnek nincs törvényes joga megnyerni a versenyt. A szállítással kapcsolatos költségeket a Szervező köteles megtéríteni. Ha a nyereményt a nyertes által megadott címre nem lehet kézbesíteni, a nyertes köteles megtéríteni a Szervezőnek a szállítási költségeket.

 1. SZEMÉLYES ADATOK

A versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen való részvétellel beleegyezik abba, hogy személyes adatai (név és vezetéknév, nem, telefonszám, Instagram felhasználói azonosító és cím) ellenőrzési célból fel lesznek dolgozva a verseny ideje alatt, esetleg a versenyt követően. Nyeremény esetén a Szervező a megadott személyes adatokat továbbítja a szállítónak.

A versenyző jogait a törvény védi. Joga van kérni a szervezőtől a személyes adatok feldolgozásának megerősítését. A versenyző az adatokat önként adja meg, és írásban bármikor visszavonhatja hozzájárulását. A hozzájárulás visszavonásával a versenyző nem jogosult a nyereményre. A versenyző jogaival kapcsolatos kétségek esetén a résztvevő fel veheti a kapcsolatot a Szervezővel vagy a személyes adatok védelmével foglalkozó hivatallal.

A versenyző személyes adatai csak a szükséges ideig lesznek tárolva, és a verseny vége után legkésőbb 2 évvel törlésre kerülnek. Az adatok automatikusan, vagy a Szervező alkalmazottai által is fel lehetnek dolgozva.

Az Instagram közösségi hálózaton keresztül megadott személyes adatokat az Instagram is feldolgozza a Instagram saját felhasználási feltételeinek megfelelően (www.instagram.com).

 1. EGYÉB FONTOS FELTÉTELEK

A Szervezőnek joga van a verseny ideje alatt bármikor módosítani vagy törölni a versenyt. A versenyszabályokat a Szervező a verseny során szükség esetén módosíthatja. A teljes aktuális szabályok mindig elérhetőek lesznek a Szervező Instagram oldalán.

A Szervező nem vállal felelősséget semmilyen anyagi vagy nem vagyoni kárért, amelyet a versenyszabályok végrehajtása vagy a verseny nyereményei okoznak. A szervező nem vállal felelősséget a nyeremény postai szállítás során történő elveszítéséért, késéséért vagy károsodásáért.

A versenyen való részvételt vagy a nyereményt jogi úton nem lehet érvényesíteni. Az anyagi nyereményt nem lehet egyenértékű pénznyereményre váltani.

A Szervezőnek a verseny ideje alatt bármikor jogában áll kizárni a versenyzőt, vagy törölni a versenyző reakcióját, ha az megsértette a jelen szabályokban meghatározott bármelyik részvételi feltételt.

A versenyt az Instagram nem szponzorálja, nem kezeli, valamint a verseny nem áll kapcsolatban az Instagrammal. A versenyző beleegyezik abba, hogy adatait nem az Instagram közösségi hálózatnak, hanem a verseny Szervezőjének továbbítja. A versenyre vonatkozó bármilyen kérdést vagy észrevételt kizárólag a Szervezőnek lehet címezni. Az észrevételeket a versenyzők a verseny befejeztétől számított 3 munkanapon belül írásban, privát üzenetben küldhetik el őket Instagramon. A versennyel kapcsolatos későbbi észrevételek nem lesznek figyelembe véve.

 


Comunicari de marketing

„Atunci când ne dai consimțământul pentru folosirea datelor tale în scop de marketing, prelucrăm adresa ta de e-mail și/sau nr. de telefon pentru a-ți transmite mesaje cu oferte, promoții, articolele inspiraționale și informații despre campaniile curente ale Plush BIO”

 

Important:

produsele care fac obiectul campaniei sunt în limita stocului disponibil;
Pentru a beneficia de reducerea de preț afișată trebuie să utilizați codul mentionat in cadrul fiecarei reduceri, la finalul comenzii

Regulament

cu privire la desfășurarea campaniilor de reducere

Practicam un cod de reducere la produsele selectate, mentionate in cadrul fiecarei campanii, pe o perioada clar definita

I. ORGANIZATORUL CAMPANIEI:

Organizatorul campaniilor promotionale, (denumita in continuare ”Campania”), este societatea Plush Bio S.R.L. (desemnata in cele ce urmeaza sub titulatura ”Organizator”), societate comerciala organizata potrivit legii romane, cu sediul în Ploiești, Str. Rudului nr. 51A, Prahova, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/932/2016 și având CUI RO36064455, adresa de e-mail: office@plush-biocosmetics.ro, reprezentată legal prin doamna farmacist Ioana Marinescu.

 

II. DURATA CAMPANIEI

Campania se desfasoara in perioada clar definita, in cadrul fiecarei promotii.

 

III. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura online pe www.plush-biocosmetics.ro, in limita stocurilor disponibile.

 

IV. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campania poate participa orice persoana juridica si orice persoana fizica avand varsta minima de 14 ani (numita in continuare ”Participant”) care cumpara magazinul online de pe www.plush-biocosmetics.ro.

 

V. MECANISMUL CAMPANIEI

1. Campania consta in aplicarea unei reduceri suplimentare in procente la pretul de vanzare al produselor afisate in magazinul online www.plush-biocosmetics.ro. Astfel, Participantii vor beneficia de reducere la pretul total al produselor comandate.

2. Reducerea se va acorda pe www.plush-biocosmetics.ro pe baza codului de reducere, care se va introduce la finalul comenzii.

3. Participantii pot achizitiona oricate produse doresc, reducerea aplicandu-se intregii comenzi.

4. Campania se cumuleaza cu alte oferte promotionale si/sau oferte speciale si/sau campanii publicitare si/sau alte reduceri de pret acordate de Organizator.

5. In cazul plasarii unei comenzi pe www.plush-biocosmetics.ro, factura va fi emisa pe baza datelor furnizate de catre Participant. Organizatorul nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea de catre Participant a unor date incorecte, incomplete si/ sau false la momentul crearii contului si/sau la data plasarii comenzii.

6. In perioada desfasurarii Campaniei pe www.plush-biocosmetics.ro vor putea fi plasate doar comenzi online. Organizatorul nu va putea prelua de la Participanti comenzi transmise telefonic sau prin e-mail.

7. Produsele participante in cadrul Campaniei, fiind produse cosmetice, nu pot fi returnate dupa desigilare.

8. Articolele vandute impreuna si/sau pachetele promotionale achizitionate de Participant in timpul Campaniei se pot returna doar integral. Astfel, in cazul in care Participantul doreste sa returnarea unor cumparaturi de acest tip, vor trebui returnate toate produsele si/sau serviciile incluse si/sau asociate respectivelor articole si/sau pachete promotionale.

 

VI. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit, online, pe www.plush-biocosmetics.ro.

 

VII. FORTA MAJORA

In orice situatie de forta majora care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea si/sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de orice raspundere privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta va fi impiedicata.

 

VIII. INTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA SI INCETAREA CAMPANIEI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Campania, dar nu inainte de a informa publicul prin afisare pe www.plush-biocosmetics.ro.

 

IX. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc in baza Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) nr. 679 din 2016 („GDPR”) si a Legii nr. 190/2018.

Prin participarea la Campanie, Participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul oferirii produselor comercializate de Organizator. Aceasta prelucrare are ca temei art. 6 alin. 1 lit. b) (executarea unui contract) si lit. c) (indeplinirea unei obligatii legale) din GDPR.

Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de GDPR, respectiv dreptul de acces, la rectificare, la stergea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, dupa caz, la opozitie, dreptul de a nu face obiectul unui proces individual automatizat, inclusiv crearii de profiluri care ii privesc sau ii afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa si dreptul de a-si retrage consimtamantul daca prelucrarea are loc in baza acestuia, ulterior, in mod usor si gratuit, retragerea urmand sa produca efecte numai pentru viitor.

Informatiile privind prelucrarea datelor personale pentru cumparaturile online de pe www.plush-biocosmetics.ro sunt disponibile la:

https://www.plush-biocosmetics.ro/sys/gdpr/agreement/v/5e4d50cd8645b0281f1ea6a2/.

Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, persoana vizata se poate adresa Organizatorului:

a. prin e-mail la adresa office@plush-biocosmetics.ro;

b. prin posta sau curier la adresa: str. Trandafirilor, nr. 7, sat Tătărani, com. Bărcănești, jud. Prahova.

Participantii au dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere (www.dataprotection.ro).

 

X. TEMEIUL LEGAL

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr. 333/2003 cuprinzand Norme metodologice de aplicare a O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

XI. CONTESTATII

Cererea scrisa a Participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului Regulament trebuie depusa sau trimisa la sediul Organizatorului in termen de maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la achizitie. Orice sesizare in acest sens depusa dupa trecerea termenului mentionat nu va putea fi rezolvata pozitiv. Solutionarea contestatiilor se va face in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice.

 

XII. ALTE REGLEMENTARI

In caz de tentativa de frauda, abuz sau acte indreptate impotriva si/sau la adresa sa, Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea participarii la Campanie din cauza unor erori sau cauze care nu depind direct de Organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet etc.