Nemzetközi kiszállítás

 

Nemzetközi kiszállítást vállalunk 44 országban az Európai Unióban és az Unión kívül is Svájcba, Moldovába, Quatar, USA, stb.

!!! Nem szállítunk Törökörszágba

A kifizetés a szállítás előtt történik (a termékek és a szállítás esetében is)

Az EU tagországoktól vagy az EU-n kívüli megrendelések esetén a szállítási költség 9000 Ft. A szállítás a DHL International Romania SRL futárszolgálaton keresztül történik. (Továbbiakban: DHL)

Az EU-n kívüli országok esetében a csomag átvételekor a címzett a vámot is megfizeti. Ebben a tekintetben a DHL képviselője veszi fel a címzettel a kapcsolatot (általában e-mailben), aki megadja a szükséges információt.

A megrendelt termékek online fizetéssel, bankkártyával fizethetők. A fizetéseket a mobilPay-en keresztül feldolgozzák (Netopia SRL). A mobilPay által kínált szolgáltatással kapcsolatos részletek a mobilPay hivatalos oldalán találhatók.

A kártyával kapcsolatos információk egy részét a Plush BIO dolgozza fel. Ezáltal csak a kártyára való hivatkozást tároljuk egy kóddal, a lejárat dátumával, és az első és utolsó 4 számjegyével. Ellenkező esetben az összes adatot a mobilPay dolgozza fel.

Abban az esetben ha nem tud fizetni a mobilPay-en keresztül és úgy dönt, hogy banki átutalást szeretne végrehajtani mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot, mert ilyen esetben az alkalmazás technikailag nem teszi lehetővé a megrendelés elindítását és teljesítését.

Az erre a célra felhasználható elérhetőségek:

 

  • Intagram: @plush_bio_hungary

+36 1 655 5757

(Hétfő – Péntek 08:00 – 17:00)

  • Facebook: Plush luxury BIO cosmetics
  • Email: office@plush-bio.hu

 

Miután felvette velünk a kapcsolatot és megerősítettük, hogy megvannak a rendelni kívánt termékek és megerősítjük a fizetés összegét, kérjük, fizesse be a közölt összeget az alábbi számlák egyikére. A kifizetés után kérjük küldje el a fizetési bizonylatot és mi a lehető legrövidebb időn belül postázzuk a termékeket.

 

* Ezek a számlák csak az országon kívül tartózkodó személyek számára felhasználhatóak