A bőr és az érzelmek megértésének fontosságáról, néhány részlettel rólam és a Plush Bio-ról

Drága Plush-erek, 

Ez az első alkalom, amikor blogbejegyzést írok, így egy kicsit nehéz elkezdeni …

Be kell vallanom, hogy minden pozitív energia és az általatok kapott üzenet miatt kezdek írni. Az idő múlásával azt a sok kérdést és témát szeretném megválaszolni, amelyet minden nap feltesznek nekem.

Mivel az engem követő közösség nagy, meg akarok próbálni jelen lenni és mindig válaszolni azokra a témákra és kérdésekre, amelyeket online kérdeznek tőlem, mert a Plusherek megérdemlik, és minden szempontból a legjobbat akarom ajánlani Nekük!

Rólam és a környezetről, amelyben dolgozom

Azok számára, akik először lépnek fel a Plush Bio weboldalra és a Plush Academy menüpontra, szeretnék bemutatkozni és néhány dolgot elmondani rólam.

A nevem Ioana Marinescu és gyógyszerész vagyok. A közel 20 éves fiatal lányom büszke anyja, akit nagyon szeretek.

Szenvedélyem a bőrápolási termékek kidolgozása, a krémek elkészítése természetes alapanyagok felhasználásával, a mesés textúrák elérése érdekében.

Ez a szenvedély az oklevéllel egyszerre született, és csak álomnak tűnt …

Minden munkám az évek során különféle nemzetközi konferenciákon, műhelymunkákon való részvétel (amelyek a kozmetikumok készítésének és összetételének legújabb felfedezéseiről szólnak ), valamint a fehér éjszakák eredménye, amelyeket a dokumentációra, valamint a legfrissebb és legösszetettebb tanulmányok megismerésére szántam.

Ugyanakkor az, aki előkészítette az utat és vezetett engem, Dr. Anca Dragomirescu, a temesvári kar volt professzora. Hála neki, az egyik legszebb és legnagyobb kihívást jelentő tapasztalatom volt, hogy meghívást kaptam a párizsi Safic laboratóriumba, ahol részt vettem egy-egy találkozón az ezen a területen dolgozókkal. Egy tanulmányi flash-back és ugyanakkor megtiszteltetés volt számomra, hogy részt vehettem és különféle dolgokat tesztelhettem ezekkel az emberekkel.

Nemrégiben megnyitottuk a GMP Pharmaceutical szabványoknak megfelelő Plush Bio gyárat. Néhány részletet szeretnék mondani neked a gyárról és annak technológiájáról amely háromféle korszerű szűrővel van felszerelve.

A légkondícionáló és légtisztító berendezések, amelyek a Plush Bio-nál bevezetett gyártási folyamat részét képezik, megfelelnek a „Tiszta szoba” környezet minden minőségi szabványának.

A fejlett légkondicionáló és tisztítórendszert a hazai és nemzetközi szabványok (2015, ISO 14 644-1, 2015) szerint építették, az ilyen típusú speciális célokra. Leírom egy kicsit a levegőszűrés folyamatát. A külső környezetből származó levegőt 100% -ban kezelik a légkezelő berendezés szintjén, majd ezt követően 3 szűrési szakaszon osztják el:

  1. Vastagság M5 (conf. EN 779/2012)
  2. Finomság F9 (conf. EN 779/2012)
  3. HEPA H14 ( High Efficiency Particulate Air) – 99.9995 % szűrési hatékonysággal egy adott 0.3µm méreten, amelynek áthatolási szintje <0.01%.

A Plush Bio fejlett légkondicionáló és tisztító rendszereit a szakterület rangos gyártói szállítják: France Air (Franciaország), Plasteurope-Clean Room (Franciaország), PBC (Egyesült Királyság), ALP (Olaszország) ), Emerson (USA / EU), Luve (Németország). Így a tiszta környezet döntően hozzájárul a gyártott termékek minőségéhez, mivel mindent meg szeretnénk adni neked.
Ezen túlmenően a gyártási folyamathoz kizárólag  RO-CEDI folyamaton keresztül megtisztított vizet használnak. A berendezés kapacitása 300 l / h WFI, 0,03 µS / cm sebességgel áteresztve, tisztított víz áramlása a keringető rendszerben 7500 l / h, recirkulációs sebesség 3m / s. A tisztított víz vezetőképessége 0,7 µS / cm, TOC 2 ppb , a következőket tartalmazza:

– rozsdamentes acélból készült víztartály fényes belsővel (1000 l) és külső hűtőberendezéssel az állandó hőmérséklet fenntartásához, hőszigetelve és biztonsági szeleppel (tárcsarepedéses – / + 2 bar), valamint steril légszűrővel ellátva.

– 10 pontos recirkulációs hurok (a Tisztatér gyártási helyiségben) aszeptikus T-szelepekkel, WFI elosztó szivattyúval, UV besugárzó egységgel és érzékelőkkel a tisztított víz áramlási / sebesség, nyomás, hőmérséklet és vezetőképesség mérésének érdekében.

A tisztított víz előállításának, tárolásának és elosztásának teljes rendszerének automatizálási és paraméterezési táblázata eredeti szoftverrel, a CFR21 11. részének megfelelően hitelesítve. geneps control panel, 15 ”-es érintőképernyő (HMI) típusú.

Ez csak néhány részlet a Plush Bio gyár tulajdonságairól és szabványairól, amit most bemutattam neked, hogy ismertessem a gyár berendezéseinek műszaki részét. Nem akartam, hogy a környezet bemutatása, amelyben dolgozom, túlságosan technikai jellegűvé váljon, de éreztem, hogy meg kell osztanom veled azt, hogy mit csinálok és ki vagyok.

A bőr és az érzelmek megértésének fontosságáról – A Plush Bio vízió

Ma arról szeretnék beszélni, hogy miért gondolom, hogy olyan fontos megérteni a bőr igényeit. A metaforikus hangzás kockázatos, viszont a bőr az érzelmeinek tükre! És mivel mindannyian másképp élünk és érezzük magunkat, igényeink és vágyaink is különböznek.

Mindenekelőtt, ha mindenki megérti magát belülről, akkor képes lesz megérteni és helyesen elemezni bizonyos bőrreakciók okait. Mert igen, a bőr él – érez és reagál.

Másodszor, a mai bőrproblémák rendkívül változatosak lehetnek és személyenként különböznek. Annak megértéséhez, hogy mire van szüksége a bőrápoláshoz, fontos hangsúlyt fektetni minden személy elemzésére és a személyes érzelmek megértésére.

Az önelfogadás és megértés, hogy néha jobban tévedhet az élet különféle aspektusaiban tesz emberré. Bármilyen érzelem és tapasztalat fejleszti Önt, különösen szellemi szempontból, és mindez szeretethez és önelégültséghez, alapvető feltételezéshez vezet. A “gyönyörű és szép Plush-ok” Önökből állnak, mindenki egyedülálló és jellegzetes módon, és ez varázslat. Így:

  1. Mindannyian mások vagyunk, mindenki tökéletes a maga módján.
  2. Mindenki másképp tapasztalja meg az érzelmeket.
  3. Stressz tényezők: a környezet, amelyben élünk, vagy a napi tevékenységünk esetről esetre eltérő lehet.

Miután megértette és elfogadta ezt a három pontot, könnyebben megismerheti bőrét és érzelmeit. Neked a Plush legyen a szépség DNS-ed.

Mivel minden DNS-molekula egyedülálló, így sajátos

a bőr és a szépség is.

Próbálja elemezni az életmódját, szem előtt tartva bizonyos aspektusokat. Fontolja meg az alvási órákat, az étkezést, ahol lakik, a napi napsugárzást, a kék fényt, a környezetet, amelyben dolgozik, és nem utolsó sorban, azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják az érzelmeit és a megélt pillanatait.

A Plush Bio egy életmód, érzelem, sok szenvedély és szerelem.

Remélem, hogy ez a kísérlet, hogy jobban kommunikáljak Önnel/Veled, sikeres volt és jól jött számodra a szeretteiddel együtt.

A hét végén megvitatjuk, hogyan lehet kitalálni, milyen típusú bőre van.

Addig is, ölellek, bármekkora legyen is a távolság!