Kedves Plush-er,

Mivel mindig is úgy gondoltam, hogy csak tisztelettel és alázattal tudom viszonozni a bizalmad, ezért meglepetést készítettem számodra.

Az új, strukturált bőr-, test- és hajápolási sorozat itt van, hogy megkönnyítse a szépségápolást.

A Szépség DNS (Beauty DNA) by pharm (gyógyszerész) Ioana Marinescu-tól új struktúrát fog adni bőrödnek, továbbfejlesztett és innovatív ötletekkel, csak neked, a szívből. Így bemutatjuk Neked az új Plush univerzumot, a kifinomultság, az elegancia és az érzékenység univerzumát, amelyben a színes Plush toll lesz a kezelési útmutató.

Válassza ki kedvenc termékeit minden sorozatból, és készüljön fel egyedi élményre! A Plush több, mint a prémium alapanyagokból készült természetes termék: ez mindannyiunk egyedi tapasztalata, kedves Plush-ereink.

1. Lépés – Kezdeti tisztíás

Reggel és este kezdje a por, a felesleges faggyú vagy a bőr kis szennyeződéseinek eltávolításával. Választhat számos termék közül, mint például tisztító krémek vagy tisztító habok, valamint tisztító gélek vagy pre-clean-erek.

2. Lépés – Mélységi tisztítás és tonizálás

Folytassa a tisztítási folyamatot kedvenc micelláris és tonizáló vízével, mely a bőrének megfelelő. Ez beállítja a bőr pH-ját, és a tisztítási folyamat ezzel befejeződik.

3. Lépés – Szérumok és elixírek

A szérumok és az elixírek az egészséges, ragyogó bőr kulcsai. Most kiválaszthatja a bőrének megfelelőt, és elérheti a kívánt hatást.

4. Lépés – Olajak

A bőr táplálása a bőr megfiatalításának titka, és a Plush olajok összetételük révén (pracaxi olaj, andiroba, pequi, tamanu, stb.) támogatják a mély regenerálódást.

5. Lépés – Krémek

A Plush krémek szenvedélyből és állandó munkából születtek. Különböző bőrtípusokra alkalmazhatók, kiegészítik az Ön szépségének egyedülálló DNS-molekuláját.

6. Lépés – Szemápolás

Mivel a bőr legérzékenyebb területe, a szem környéki terület, ezért különös gondot igényel. A Plush termékek gondoskodnak arról, hogy a munkahelyi fáradtság és stressz vagy az álmatlan éjszakák ne hagyjanak nyomot a bőrén. Soha ne hagyja figyelmen kívül a megjelenés erejét.

7. Lépés – Speciális ápolás

Vannak idők, amikor a bőrének speciális ápolásra van szüksége. Itt különféle típusú termékeket találhat (krémek, spray-k, cseppek, stb.), amelyek nélkül a bőre nem képes ellenállni a bizonyos stresszhatásoknak.

8. Lépés – Bőrradírok és hámlasztók

A Plush rutinja véget ér a 8. lépésben található hámlasztók és bőrradírok segítségével! Válassza ki kedvenc, természetes alapanyagait a felejthetetlen méregtelenítéshez és a mechanikus vagy enzimatikus hámláshoz.

9. Lépés – Maszkok

Az elhalt bőrsejtek eltávolítása után regenerálja a bőrt kedvenc maszkjával, illóolajával, amelyet gondosan alkottunk meg a legigényesebb bőr kielégítésére érdekében.

Kiegészítők

Mivel a szépség belülről jön és kívül manifesztálódik, megfogalmaztuk azon étrend-kiegészítők sorozatát, amelyek segítségével javítunk olyan különféle szempontokon, amelyekben Ön nem elégedett (például kollagéntermelés).

Smink

Azokra a pillanatokra, amikor úgy érzi, hogy hangsúlyoznia kell a sajátosságait, megterveztük a sminkcsaládot, amely a természetes alapanyagokból, szilikonoktól mentesen ad különleges fényt bőrének.

Haj- és testápolók

A teljes ápolás érdekében ne felejtsük el a hajunk vagy a testünk egészségét. Függetlenül attól, hogy hajszérumot vagy maszkot, olajat vagy testápoló krémet választ, az eredmények láthatóak lesznek, amint rutinja életmóddá válik.

Bármely fejlesztés, amelyet a Plush családhoz hozunk, az szívből fakad, mert azt akarjuk, hogy a legjobb legyen az Ön számára. Köszönet a bizalmáért !

Szeretettel és tisztelettel,

Ioana Marinescu – Gyógyszerész