Pénzvisszafizetési garancia

 

Elállási jogok a Szerződéstől

A jogi rendelkezések szerint az alkalmazáson keresztül történő vásárlások esetén a termék kézbesítésétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a Szerződéstől.

Ezen jog gyakorlása érdekében a termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül értesítenie kell nekünk a döntését a következő elérhetőségek egyikén:

  • Plush BIO S.R.L., str. Trandafirilor, nr. 7, sat Tătărani, com. Bărcănești, jud. Prahova.
  • E-mail cím: office@plush-bio.hu
  • Call center:  +36 1 655 5757, Hétfőtől péntekig: 08:00-17:00.

Amikor eláll a szerződéstől, a termékek vásárlásának a költségeit és a szállítási költségeket az elállástól számított 14 napon belül megtérítjük. Megemlítjük viszont azt, hogy a termékek visszatérítése után térítjük vissza a pénzt. Az összeg visszafizetése érdekében ugyanazt a fizetési módot fogjuk használni, mint amit a termékek és szolgáltatások kifizetésére használtak, ha nem állapodunk meg másképp. E jog gyakorlásakor a termékeket legkésőbb az átvételtől számított 14 napon belül a következő címre kell szállítania:

  • Plush BIO S.R.L., str. Trandafirilor, nr. 7, sat Tătărani, com. Bărcănești, jud. Prahova.

Felhívjuk figyelmét, hogy a termékek visszaküldésével kapcsolatos összes költséget Ön viseli. Nagyon fontos megjegyezni, hogy felelősséget vállal a termékek értékének bármilyen csökkenése iránt.

A szerződéstől való elállás joga a következő helyzetekben nem alkalmazandó:

– A termékeket az Ön igényei szerint gyártják;

– Ha kinyitotta a terméket és/vagy közvetlen érintkezésbe került a bőrrel.