In Heaven – krém kék lótuszval, matcha / In Heaven – blue lotus, matcha cream

20,655 Ft

Leírás

In Heaven – krém kék lótuszval, matcha

Az In Heaven krém egy zsíros bőrre alkalmas, regeneráló krém, amely kezeli akne utáni heges vagy kitágult pórusoos bőrt. A Matcha zöld tea és a kék lótusz kivonat kombinációja erős öregedésgátló jellegű termékké változtatja, de a krém nemcsak a ráncok elkerülésére szolgáló rituálé igényeit fedezi, hanem a bőr számára is tápanyagokat ad a regenerációhoz. A bőrbe felszívódott Matcha zöld tea segíthet a pattanások utáni hegek elhalványításában, mivel antioxidáns anyagokat tartalmaz, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Aktív összetevők / Különleges hatások:

Matcha zöld tea

Japánból származik, a Matcha-t a Camellia Sinensis növény leveleiből nyerik. A nehéz gyártási folyamat miatt ez a tea drágább, mint más zöld tea. A japán termelők kézzel gyűjtik a növényeket, először szárítják őket, majd élénk zöld porrá törik őket két kő között dörzsölve. A tea elkészítéséhez a port gondosan össze kell keverni forró vízzel, egy bambuszkefével, egészen addig, amíg jól feloldódik. A múltban csak a buddhista szerzetesek fogyasztották ezt a teat, amely tele van ásványi anyagokkal, vitaminokkal, aminosavakkal és antioxidánsokkal. A tanulmányok azt mutatják, hogy egy pohár Matcha tea tápértéke és antioxidáns tartalma 10 pohár zöld teával egyenértékű. A bőrbe felszívódott Matcha segít leküzdeni a pattanásokkal és a hegekkel vívott harcot, köszönhetően az antioxidáns, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása miatt. Harcol a szabad gyökök ellen, így megakadályozza az idő előtti öregedést.

Kék lótusz kivonat (Nymphaea Coerulea Flower Extract)

Ez a gyönyörű virág nemcsak India és Vietnam nemzeti virágja, hanem mérhetetlen szellemi jelentőséggel bír az ázsiai kultúrában is. A lótusz az isteniséget, a tisztaságot és az örökkévalóságot képviseli. Számos hindu és buddhista istenséget lótuszvirággal ábrázoltak. A Kama szutrában a szeretet művészetének legtapasztaltabb nőjét, Padminit, “a lótusz nőnek” hívták. A lótuszvirágról a Feng Shui mesterek úgy gondolják, hogy a rossz szerencsét hoz. A lótuszvirágnak kimagasló a regeneráló képessége: a kutatóknak sikerült egy 1000 évesnél öregebb magból lótuszvirágot nevelniük, amely egy Kínában található tóból került elő. Megállapították, hogy a lótuszvirág azért is különleges, mert ugyanúgy reagál a hőmérséklet megtartására, mint az állatok teste. Egyetlen virág fűtőértéke 1 W, tehát 40 virág előállítja azt az energiát, amelyet egy villanykörte óránként elfogyaszt. A lótuszvirág-kivonat linolsavat, fehérjét, foszfort, vasat, B- és C-vitamint tartalmaz. Sok üdölőhely, ahol az ajurvédikus alapelveket gyakorolják, lótuszvirág kivonatot használ az általa kínált kezelésekben.

A lótuszvirág-kivonat előnyei a bőr számára:

  • tisztítja és elhalványítja a kitágult pórusok megjelenését;
  • hidratálja és lágyítja;
  • a lótuszvirágfehérjék megújult megjelenést kölcsönöznek a bőrnek;

E-vitamin (Tocopheryl Acetate)

Erős antioxidánsként segíti az apró ráncok simítását és a ráncok megelőzését.

Kókuszolaj (Cocos Nucifera Oil)

Növényi olaj, amelyet a kókuszdió magjából nyernek. A növényi királyságban ez az egyetlen, amelyben magas a közepes láncú zsírsavak koncentrációja. A kókuszdióolaj összetételében megfigyelhető az E-vitamin, a K-vitamin, a vas, a fitoszterolok, az omega-6 zsírsavak, a telített, egyszeresen telítetlen és többszörösen telítetlen zsírok. A kellemes, finom aroma mellett a kókuszdió olaj kiváló hidratáló szer, amely amellett, hogy lágyítja, még kellemes ragyogást is kölcsönöz a bőrnek.

Szerves méhviasz (Cera Alba Wax)

Az ókorban a méhviaszt különféle kozmetikai készítményekben használták. Jelenleg antibakteriális és gyulladáscsökkentő kozmetikai készítményeknél használják. A méhviasz egyfajta védőréteget képez, amely a vitaminokat a bőrben tartja, ugyanakkor engedi a bőrnek a légzést, és optimális hidratáltságot is biztosít.

Összetevők

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Sodium Acrylates Copolymer/ Lecithin, Cera Alba Wax, Sodium Acrylates Copolymer/ Hydrogenated Polyisobutene/ Phospholipids/ Polyglyceryl-10 Stearate/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Vegetable Oil & Camellia Sinensis Leaf Powder, Citrus Reticulata Peel Oil

Arc- / bőr- / hajtípus

zsíros, kitágult pórusú

Hatás

regeneráló, szabályozza a faggyútermelést

Alkalmazási módszer

Használati utasítás: alkalmazza este, óvatosan masszírozva, amíg teljesen felszívódik.

Kiszerelés

Kiszerelés: 50 ml

Tárolási feltételek

Tárolás: 3-15 °C-on tárolandó.

Megjegyzések

Az oldalon található termékfotók csak tájékoztató jellegűek. Csomagolási különbségek esetén is garantáljuk Önnek a Plush rutin minőségét. A Plush BIO termékek frissességének megőrzése érdekében kis adagokban gyártjuk, ezért lehetséges, hogy textúrában és színben is különbségek vannak, attól függően, hogy melyik termékpalettához tartoznak. Ezeket a különbségeket a felhasznált hatóanyagok befolyásolják, mivel a természetes összetevők évszaktól és származási helytől függően eltérőek lehetnek.

Mivel a Plush Bio termékek tartalmazhatnak allergéneket, a kibontás és felhasználás előtt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az azokban lévő összetevőket és ha tudja, hogy allergiás lehet bármelyikre, kérjük ne használja a terméket. Ha allergiás reakciót észlel a termék applikálását követően, hagyja abba annak használatát és forduljon orvosához.

A termék szállítása

A megrendelés teljesítési és kézbesítési ideje egy és tíz munkanap között változhat, függően attól, hogy a készítményeket milyen ütemben állítják elő a laboratóriumban.

A kézbesítés a GLS futárszolgálaton keresztül történik és ezt külön kell megfizetni a futár számára. (*Nagyjából 1800 HUF, a szállítási területtől függően.)